Ruostumattoman teräksen CNC-työstö

Ruostumattoman teräksen CNC-työstö

OEM ruostumattoman teräksen CNC-koneistustehdas. Youlin on yksi luotettavista ruostumattoman teräksen CNC-työstöosien valmistajista Kiinassa. Edistyksellinen ruostumattoman teräksen CNC-työstökeskuksemme tarjoaa sinulle monipuolisia hoitopalveluja, joissa kokeneet projektiinsinöörimme ja koneistajamme analysoivat projektisi huolellisesti ja käsittelevät sen tehokkaimmalla koneistusprosessilla, jotta se vastaa suunnitteluvaatimuksiasi, samalla kun optimoit aikasi ja kustannukset.

Tuotetiedot

OEM ruostumattoman teräksen CNC-koneistustehdas.

"Hallitse standardia yksityiskohdilla, näytä teho laadulla". Organisaatiomme on pyrkinyt perustamaan erittäin tehokkaan ja vakaan työntekijätiimin ja tutkinut tehokkaan korkealaatuisen komentomenetelmän korkeamaineiseen Kiinan ruostumattoman teräksen CNC-koneistukseen. Odotamme kyselysi nopeasti.
Korkea maine Kiinassa räätälöity ruostumattoman teräksen CNC-työstö Ruostumattoman teräksen CNC-työstö, räätälöidyt koneistetut osat, ne ovat kestävää mallintamista ja mainostamista kaikkialla maailmassa. Älä missään tapauksessa katoa avaintoimintoja lyhyessä ajassa, se on sinun tapauksessasi henkilökohtaisesti loistava laatu. Varovaisuuden, tehokkuuden, unionin ja innovatiivisuuden periaatteen ohjaama. yritys tekee mahtavia pyrkimyksiä laajentaa kansainvälistä kauppaansa, nostaa yritystään. ja parantaa sen vientiä. Olemme varmoja, että meillä on eloisa tulevaisuus ja että tulemme leviämään ympäri maailmaa tulevina vuosina.

1. Ruostumattoman teräksen CNC-työstöasiantuntija

Stainless Steel CNC MachiningTarkkuus ruostumattoman teräksen CNC-työstöosista on tulossa valinta monille teollisuudenaloille haluttujen fysikaalisten ominaisuuksiensa vuoksi! Alla olevat edut ovat tehneet ruostumattomasta teräksestä valmistetuista osista ja tuotteista varteenotettavan valinnan monille teollisuudenaloille ja sovelluksille, vaikka niitä suositaan erityisesti lääketieteen, autoteollisuuden, ilmailun, terveydenhuollon ja kulutuselektroniikan aloilla. Vaikka paras ja nopein tapa valmistaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja osia on CNC-työstö, erityisesti CNC-jyrsintä ruostumattoman teräksen ulottuvilla kauas.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Laaja kokemuksemme yhdistettynä asiantuntemuksemme on auttanut meitä toteuttamaan erilaisia ​​monimutkaisia ​​projekteja helposti. Pitkä listamme onnellisia ja tyytyväisiä asiakkaita on osoitus sitoutumisestamme tarjota laadukkaita palveluita nopeimmillaan. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous ruostumattoman teräksen CNC-työstöpalveluidemme hyödyntämisestä jo tänään.


2. Ruostumattoman teräksen CNC-koneistuksen edut

Stainless Steel CNC Machiningâ— Suuri tarkkuus ja korkea toleranssi takaavat korkealaatuiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat
â— Aikaa ja kustannuksia säästävä, suuri nopeus ruostumattoman teräksen CNC-koneistukseen
â— Mahdollistaa tilattujen tuotteiden valmistamisen tarkasti ilmoitettujen eritelmien mukaisesti
â— Monimutkaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat korkean teknologian teollisuudelle voidaan koneistaa


3. Materiaaliluokka ja ruostumattoman teräksen CNC-työstö

Ruostumattomat teräkset ovat korkeaseosteisia teräksiä, joilla on erinomainen korroosionkestävyys hiili- ja niukkaseosteisille teräksille. Tämä johtuu suurelta osin niiden korkeasta kromipitoisuudesta, sillä useimmat ruostumattoman teräksen metalliseokset sisältävät vähintään 10 % alkuainetta.
Ruostumaton teräs voidaan jakaa yhteen viidestä kategoriasta: austeniittinen, ferriittinen, martensiittinen, sadekarkaistu (PH) ja duplex. Jokaisessa luokassa on yksi perusseos, yleiskäyttöinen. Sen jälkeen pohjaan tehdään pieniä muutoksia koostumukseen, jotta voidaan luoda erityisiä ominaisuuksia erilaisiin sovelluksiin.
Viitteeksi tässä on kunkin ryhmittelyn ominaisuudet sekä muutamia esimerkkejä suosituista arvosanoista ja niiden yleisistä käyttötarkoituksista.

Kategoria

Ominaisuudet

Suositut arvosanat

Yleiset käyttötavat

Austeniittista

Ei-magneettinen, erinomainen korroosion- ja lämmönkestävyys.

304, 316

Elintarvikkeiden jalostuslaitteet, vesikourut, pultit, mutterit ja muut kiinnikkeet.

Ferriittinen

Magneettinen, pienempi korroosion- ja lämmönkestävyys kuin austeniittiset.

430, 446

Auton osat ja keittiökoneet.

Martensiittinen

Magneettinen, kohtalainen korroosionkestävyys – ei kovalle korroosiolle.

416, 420, 440

Veitset, tuliaseet, kirurgiset instrumentit ja käsityökalut.

Sadekarkaistu (PH)

Vahvin laatu, lämpökäsiteltävä, kova korroosionkestävyys.

17-4 PH, 15-5 PH

Ilmailun komponentit.

Duplex

Vahvempi sekoitus austeniittista ja ferriitistä.

244, 2304, 2507

Vedenkäsittelylaitokset, paineastiat.


4. FAQ

K: Miksi valita ruostumattoman teräksen CNC-koneistus?
V: Ruostumaton teräs on erinomaisten fysikaalisten ominaisuuksiensa ansiosta yksi suosituimmista teollisista seoksista monissa CNC-työstöprojekteissa. Metallilla on erittäin korkea vetolujuus, ja sillä on korkea korroosion- ja kulumisenkestävyys, mikä lisää tuotteen kestävyyttä ja osien pitkäikäisyyttä. Sillä on myös hyvä työstettävyys ja hitsattavuus, joka vastaa erityisiä koneistustarpeitasi, sekä korkea sitkeys ja muovattavuus täyttääkseen minkä tahansa projektin spesifikaatiovaatimukset.

K: Kuinka erottaa SS304 ja SS316?
V: Esteettisesti näiden kahden välillä ei ole eroa; itse asiassa ainoa tapa erottaa ne toisistaan ​​on testata ne kemiallisesti. Suurin ero SS304:n ja SS316:n välillä on, että SS316:ssa on lisätty molybdeeniä. Se tarjoaa paremman korroosionkestävyyden, erityisesti klorideja ja kloorattuja liuoksia vastaan.

K: Mikä ruostumaton teräs ei ruostu?
V: Austeniittisissa ruostumattomissa teräksissä, kuten 304 tai 316, on paljon nikkeliä ja kromia. Kromi yhdistyy hapen kanssa ennen kuin rauta ehtii siihen, mikä muodostaa kromioksidikerroksen. Tämä kerros on erittäin korroosionkestävä, mikä estää ruosteen muodostumisen ja suojaa alla olevaa metallia.
Hot Tags: Ruostumattoman teräksen CNC-työstö, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet