CNC-työstöpalvelut

CNC-työstöpalvelut

Tarjoamme räätälöityjä CNC-työstöpalveluita kaiken vaikeusasteen mukaan sekä pienten että suurten osasarjojen valmistukseen. Meillä on monia kokeneita insinöörejä, jotka voimme antaa sinulle CNC-koneistuksen tarjouksen muutaman kerran. Tarjouksen pyytäminen CNC-työstyksestä on helppoa: lähetä vain tiedostosi piirustusineen sähköpostiini, 3D-malleja tai luonnoksia missä tahansa suositussa muodossa. Tarkistamme osat ja takaamme niiden laadun.

Tuotetiedot

Kiinan räätälöidyt CNC-työstöpalveluiden toimittajat

noudata sopimusta", mukautuu markkinoiden vaatimuksiin, liittyy markkinoiden kilpailun aikana hyvällä laadullaan sekä tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisia ​​ja loistavia lisäpalveluita, jotta he voivat osoittautua suureksi voittajaksi. Yrityksesi tavoite on asiakkaat Paras hinta Kiinan tarkkuustyöstöosien ruostumattoman teräksen CNC-työstöpalvelut, toivotamme tervetulleeksi uudet ja vanhat kuluttajat kaikilta arkielämän aloilta puhumaan meille tulevista liikeyritysvuorovaikutuksista ja keskinäisistä saavutuksista.
Paras hinta Kiinan tarkkuuskoneistukseen, koneistuspalveluihin, Toivomme, että voimme luoda pitkäaikaisen yhteistyön kaikkien asiakkaiden kanssa ja toivomme, että voimme parantaa kilpailukykyä ja saavuttaa win-win-tilanteen yhdessä asiakkaiden kanssa. Toivotamme vilpittömästi tervetulleeksi asiakkaat kaikkialta maailmasta ottamaan meihin yhteyttä kaikesta mitä haluat! Tervetuloa kaikki asiakkaat sekä kotimaassa että ulkomailla käymään tehtaallamme. Toivomme, että meillä on kanssasi hyödyllisiä liikesuhteita ja luomme paremman huomisen.

1. CNC-koneistuspalvelumme

CNC Machining ServicesYOULIN CNC-koneistuspalvelut tarjoavat kattavan nopean prototyyppien ja uusien tuotekehitysratkaisujen. Meillä on täysi valikoima edistyksellisiä laitteita moniakselisen jyrsinnän ja sorvauksen sekä upotus- ja lanka-EDM:n, pintahiontaan, laserkaiverrusten ja paljon muuta tarjoamiseen. Varmistamme myös kaikkien raaka-aineiden täydellisen säännöstenmukaisuuden käyttämällä kehittyneitä analyyttisiä testauslaitteita. Omistauduimme CNC-koneistukseen ja valmistukseen, joka kattaa suurimman osan amerikkalaisten ja Euroopan markkinoista. Odotamme sinusta pitkää kumppaniasi Kiinassa.


2. Mitä ovat CNC-työstöpalvelut?

CNC Machining ServicesCNC-työstö on subtractive-valmistusprosessi, joka käyttää pyöriviä tietokoneohjattuja leikkaustyökaluja, kuten porat, päätytehtaat ja kääntötyökalut materiaalin poistamiseksi kiinteästä materiaalilohosta, mikä muokkaa osan.

Digitaaliset suunnittelutiedostot ohjaavat CNC-koneille lohkon (tunnetaan myös nimellä "työkappale") leikkaamiseen, ja useat koneet voivat käyttää samaa suunnittelutiedostoa samanaikaisesti, mikä nopeuttaa huomattavasti tuotantoprosessia.

CNC-työstö on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto osien valmistukseen, jossa on erilaisia ​​materiaaleja, muovista ja metallista puuhun, lasikuituihin ja muihin.


3. CNC-koneistuspalvelujen edut

CNC-työstöpalveluilla on monia etuja tuotekehitykseen, jotka voivat tehdä ihanteellisen ratkaisun paitsi nopean prototyyppiin vaan myös volyymin tuottamiseen. Tässä on mitä kannattaa harkita.

✔ Suurten metallimäärien sekä teknisten muovihartsien nopea poisto
✔ Erittäin tarkka ja toistettava
✔ Erinomainen monimutkaisten geometrioiden tekemiseen
✔ Soveltuu useille erilaisille alustoille
✔ Skaalautuvat volyymit yhdestä 100 000:een
✔ Alhainen investointi työkaluihin ja valmistelukustannuksiin

✔ Osat ovat täydellisiä ja ne voidaan ottaa käyttöön välittömästi
✔ Monipuolinen
✔ Nopea toimitus
✔ Erinomaiset pintakäsittelyt
✔ Helposti muokattavissa


4. Raaka-aineet CNC-työstöpalveluihin

Työskentelemme laajan valikoiman muovi- ja metalliseosmateriaaleja, kuten magnesiumia, lievää ja ruostumatonta terästä, alumiinia, messinkiä ja titaania sekä jäykkiä teknisiä muovihartseja. Nämä materiaalit ovat osa vakiovarastoamme, ja ne voidaan hankkia välittömästi saataville luotettavilta toimittajilta, jotka olemme tarkastaneet ja hyväksyneet perusteellisesti. Lisäksi voimme tarjota myös erikoismateriaaleja, kuten erittäin kovia metalliseoksia – keskustele vain insinööriemme kanssa saadaksesi tietää, kuinka voimme vastata tarpeisiisi.

Ruostumaton teräs

SS303, SS304, SS316, SS316L, SS430 jne.

Teräs

Mieto teräs, hiiliteräs, 4140, 4340, Q235, Q345B, 20#, 45# jne.

Messinki

HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 jne.

Kupari

C11000, C12000, C12000, C26000, C51000 jne.

Alumiini

AL6061, Al6063, AL6082, AL7075, AL5052, A380 jne.

Muovi

ABS, PC, PE, POM, Delrin, Nylon, Teflon, PP, PEI, Peek. Hiilikuitu

muu

Titaani


5. Viimeistelyt CNC-työstöpalveluille

 • Kids Jump Ball

  Koneistettuna:

  Pinnan karheus voidaan määrittää käyttämällä Ra-arvoa. Ra3.2 - 1.6um vakiona.

 • Kids Jump Ball

  Kiillotus:

  Kiillotuksen tarkoituksena on tehdä osista tasaisempi ja kirkkaampi pinta.

 • Kids Jump Ball

  Hiekkapuhallus:

  Hiekkapuhalluskoko: 80um vakiona. 50-120um saatavilla.

 • Kids Jump Ball

  Anodisoitu:

  Vakio: luonnollinen, musta, punainen, vihreä, sininen, keltainen / kulta.


6. FAQ

K: Onko CNC-työstö kysyntää?

V: Nykyään räätälöityjen osien ja komponenttien kysyntä on suuri lähes kaikilla toimialoilla. CNC-koneistus on prosessi, jonka avulla OEM-valmistajat voivat luoda nämä mukautetut osat vaivattomasti. Monet OEM-valmistajat ovat jo sisällyttäneet tuotantoon erilaisia ​​CNC-työstöpalveluita.


K: Mikä on CNC-koneistuksen tulevaisuus?

V: CNC-tarkkuuskoneistuksen joustavuus

CNC-koneistuspalvelut – esimerkiksi poraus, uritus ja jyrsintä – ovat prosessiinnovaatioiden perusta. CNC-tarkkuustyöstö kehittyy jatkuvasti prototyyppien ja suunnittelun suhteen, koska neli- ja viisiakselisten koneistustekniikoiden käyttö lisääntyy.


K: Mikä on CNC-koneistuksen prototyyppien valmistus?

V: CNC-prototyyppien tekemiseen sisältyy 3D-kiinteän mallin CAD-suunnitelmien hyödyntäminen syötteenä ja vastaavasti osan valmistus suoraan kiinteästä materiaalista tietokoneohjatulla leikkaus- ja jyrsintäprosessilla.

Hot Tags: CNC-työstöpalvelut, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet