Tarkkuus CNC-työstö

Tarkkuus CNC-työstö

OEM-tarkkuus CNC-työstö valmistettu Kiinassa. Youlin on omistautunut tuottamaan huippulaatuisia tarkkuus-CNC-työstöosia ja -tuotteita, jotka täyttävät tai ylittävät asiakkaidemme odotukset. Oman teknisen tuen, täyden palveluvalikoiman ja prototyyppien sekä lyhyt- ja pitkäkestoisen tuotannon tarjoamisen ansiosta olemme keskitetty pisteesi tarkkuus-CNC-koneistukseen.

Tuotetiedot

OEM-tarkkuus-CNC-työstötoimittajat

Korostamme edistystä ja tuomme markkinoille joka vuosi uusia tuotteita Kiinan tarkkuus-CNC-koneistuksen valmistajalle. Laboratoriomme on nyt "Dieselmoottorien turbotekniikan kansallinen laboratorio", ja meillä on ammattimainen T&K-ryhmä ja täydellinen testauslaitos.
Valmistaja Kiinan tarkkuus-CNC-koneistukseen, Yrityksemme on aina vaatinut liiketoimintaperiaatetta "Laatu, rehellinen ja asiakas ensin", jolla olemme voineet asiakkaiden luottamuksen sekä kotimaassa että ulkomailla. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

1. Tarkkuus-CNC-työstökykymme

Precision CNC MachiningYoulin on erikoistunut tiukkaan toleranssin, korkean tarkkuuden CNC-koneistukseen useiden vuosien ajan. Työskentelemme asiakkaiden suunnitelmien mukaan ja hyödyntäen edistynyttä CNC-työstö- ja sorvausteknologiaa, valmistamme räätälöityjä, lähitoleranssin prototyyppejä ja tuotantoosia laajasta materiaalivalikoimasta. Tarjosimme Precision CNC -työstöpalveluita monenlaisille teollisuudenaloille, mukaan lukien auto-, maatalous-, huonekaluvalmistajat, terveydenhuolto ja kulutustavarateollisuus. Volyymi ei ole koskaan ongelma, ja suuren ja pienen kapasiteetin tuotantoajot ovat helposti ulottuvilla. Meillä on kokemus ja asiantuntemus toimittaa monimutkaisimmatkin osat täydellisellä tarkkuudella ja toistettavuudella.


2. Tarkkuus-CNC-koneistuksen edut

Precision CNC MachiningPrecision CNC Machiningin suurimpia etuja ovat monimutkaisten osien valmistus korkealla tarkkuudella ja samalla alhaisemmat tuotanto- ja asennuskustannukset. Tarkkuus CNC-työstö auttaa parantamaan yleistä tarkkuusastetta, koska se on luotettava ja täysin kehitetty tekniikka, joka eliminoi suuresti inhimillisen virheen mahdollisuuden. Lisäksi vapauttamalla aikaa toimijoilta tuotantoprosessin sisällä, huomio voidaan keskittyä laadunvarmistukseen ja projektien valvonnan tarjoamiseen, mikä auttaa varmistamaan, että tuotantoprosessien yksityiskohtaiset vaatimukset täyttyvät. Mitä tulee kustannusten alenemiseen, Precision CNC Machining ei ainoastaan ​​leikkaa kustannuksia vähentämällä ammattitaitoisten toimijoiden tarvetta, vaan vähentää myös materiaalijätteen kokonaismäärää.

Toinen Precision CNC Machiningin etu on työnkulkujen parantaminen CNC-prototyyppien valmistuksesta täysimittaiseen tuotantoon. Prototyyppien tasolla CNC-koneet antavat kehittäjille mahdollisuuden rakentaa nopeasti toiminnallisia suunnitelmia, joita voidaan käyttää testaukseen. Sitten kun kysyntä kasvaa markkinoilla, CNC-työstö voi nopeasti mahdollistaa siirtymisen täysimittaiseen kehitykseen. Jokaisessa vaiheessa läpimenoajat lyhenevät dramaattisesti, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden vähentää huomattavasti menetettyjä vaihtoehtokustannuksia.


3. Metallien ja metalliseosten tarkkuus CNC-työstö

Youlinin asiantuntemuksen ja edistyneen CNC-tekniikan ansiosta voimme valmistaa erittäin tarkkoja osia laajasta valikoimasta metalleja. Tarvitsetpa sitten tavallista alumiinia, messinkiä ja ruostumatonta terästä tai erikoisseoksia, kuten volframia ja magnesiumia, voimme säilyttää tuotteesi vaatimat tiukat toleranssit ja erinomaisen tarkkuuden.

  • Alumiini
  • Messinki
  • Ruostumaton
  • Titaani
  • Muovi
  • Erikoinen teräs
Precision CNC Machining

Alumiini on erittäin sitkeä metalli, joten se on helppo työstää. Materiaalilla on hyvä lujuus-painosuhde, ja sitä on saatavana monentyyppisinä erilaisiin käyttötarkoituksiin.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ”2024 "1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ”7050 ✔5A02

Precision CNC Machining

Messingillä on toivottuja ominaisuuksia useisiin sovelluksiin. Se on pienikitkainen, sillä on erinomainen sähkönjohtavuus ja kullankeltainen (messinki) ulkonäkö. Sitä käytetään yleisesti osissa, jotka tarvitsevat suurta kuormaa.
”C36000 ”C37800 ”C27400 ”C10200 ”CW617N âœ"HPb59-1

Precision CNC Machining

Ruostumattomalla teräksellä on korkeita lämpötiloja kestävä, hyvä hapettumisenkestävyys ja korroosionkestävyys. Sitä käytetään laajalti koneenosissa, rakennusteollisuuden osissa jne.
✔303 ✔304 "316 ✔316L ✔420 ✔430

Precision CNC Machining

Titaaniseosta käytetään laajalti autoteollisuudessa sen kevyen painon, suuren lujuuden ja hyvän korroosionkestävyyden vuoksi.
âœ"Titanium Grade 2 ✔ Titaani 6Al-4V

Precision CNC Machining

Muovi on yksi yleisimmin käytetyistä materiaaleista maailmassa vahvan korroosionkestävyyden, kestävän, vedenpitävän, kevyen, alhaisen kustannusten ja helpon prosessoinnin ansiosta.
✔ ABS âœ"asetaali [Delrin] âœ"Akryyli "G-10 Garoliitti âœ"Nylon 6/6 ✔PEEK ✔Polykarbonaatti ✔PTFE [teflon] âœ"Polypropeeni

Precision CNC Machining

Erikoisteräs on eräänlainen teräs, jolla on erityinen koostumus, erityinen tuotantoprosessi, erityinen rakenne ja suorituskyky, joka voi täyttää erityistarpeet. Tavalliseen teräkseen verrattuna erikoisteräksellä on parempi lujuus ja sitkeys, fysikaaliset ominaisuudet, kemialliset ominaisuudet, bioyhteensopivuus ja tekniset ominaisuudet. Sitä käytetään laajalti koneissa, autoissa, sotateollisuudessa, kemianteollisuudessa, kodinkoneissa, laivoissa, kuljetuksissa, rautateillä ja muilla aloilla.
âœ"Työkaluteräs ✔Laakeriterästä ✔Paina terästä ✔Pikateräs ✔Volframiterästä ✔Mangaaniteräs ✔Molybdeeniteräs ✔Volframikromiteräs4. FAQ

K: Mitä eroa on CNC-koneistuksen ja tarkkuuskoneistuksen välillä?

V: Se on nimessä, todellakin. Tarkkuustyöstö on asetettu korkeammalle tasolle.

â—†CNC-koneen toleranssistandardi on tyypillisesti 0,008†tai 0,005â€

â—†Tarkkuuskoneistuksen toleranssistandardi voi olla jopa 0,0001â€

Ei kuulosta paljolta, vai mitä? Mutta tämä tarkkuustyöstötekniikan tarjoama pieni lisäys mahdollistaa valmistajan tekemisen monimutkaisista muodoista mahdottomaksi tavallisella CNC- tai käsintyöstyksellä. Ilmailu- ja lääkinnällisten laitteiden koneistuksessa tarkkojen teknisten vaatimusten täyttäminen voi olla elämän tai kuoleman kysymys.

 

K: Mihin kolmeen uraan tarkkuuskoneistus voi valmistaa sinut?

V: CNC-työstökoneiden ja manuaalisten työstökoneiden ohjelmointi.

Tehokkaiden osien ja ohjelmien suunnittelu CAD/CAM-sovelluksilla.

Teknisten tulosteiden ja mittojen lukeminen ja tulkinta.

Kommunikointi muiden ammattilaisten, kuten insinöörien tai ohjelmoijien kanssa.

 

K: Mitä tarkkuusvalmistus on?

V: Tarkkuusvalmistus määritellään yksittäisten kappaleiden valmistukseen äärimmäisellä tarkkuudella. Tämän tyyppistä koneistusta käytetään osien valmistukseen eri koneisiin, mukaan lukien lääketieteen, ilmailun ja kaikki muut teollisuudenalat, jotka edellyttävät identtisten osien valmistamista suuria määriä.
Hot Tags: Tarkkuus CNC-työstö, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet