CNC-sorvikoneistus

CNC-sorvikoneistus

Kiinan CNC-sorvikoneistuksen toimittajat. Youlin on johtava korkean eheyden CNC-sorvikoneistuspalveluiden tarjoaja monille vaativille aloille. Teknisesti taitavien valmistusammattilaisten energisen henkilöstön ansiosta pystymme hoitamaan kaikenkokoiset tai geometrisesti monimutkaiset työt täyttäen samalla lujat toimitussitoumukset.

Tuotetiedot

Räätälöidyt CNC-sorvikoneistuksen valmistajat

Yrityksemme pyrkii toimimaan uskollisesti, palvelemaan kaikkia mahdollisia asiakkaitamme ja työskentelemään uudessa tekniikassa ja uusissa koneissa usein tehdastukkumyynti Kiinassa CNC-sorvikoneistuksessa. Toivotamme tervetulleeksi uudet ja ikääntyneet potentiaaliset asiakkaat kaikilta jokapäiväisen elämän aloilta saamaan meihin kiinni pitkään aikavälillä yritysjärjestöjä ja saavuttaa keskinäinen saavutus!
Tehtaan tukkumyynti Kiinassa CNC-sorvikoneistus, pätevä T&K-insinööri saattaa olla paikalla neuvontapalveluasi varten, ja yritämme parhaamme täyttää vaatimukset. Muista siis ottaa meihin yhteyttä tiedusteluissa. Voit lähettää meille sähköposteja tai soittaa meille pienyrityksille. Voit myös tulla yritykseemme itse saadaksesi lisätietoa meistä. Ja me varmasti toimitamme sinulle parhaan tarjouksen ja myynnin jälkeisen palvelun. Olemme valmiita rakentamaan vakaat ja ystävälliset suhteet kauppiaidemme kanssa. Saavuttaaksemme molemminpuolisen menestyksen teemme parhaamme rakentaaksemme kiinteää yhteistyötä ja läpinäkyvää viestintätyötä kumppaneidemme kanssa. Ennen kaikkea olemme täällä tervetulleita kaikkia tuotteitamme ja palveluitamme koskevat tiedustelut.

1. Mitä on CNC-sorvaus (“CNC-sorvausâ€)?

CNC Lathe MachiningCNC-sorvikoneistus on valmistustekniikka, joka tarjoaa erikoistyökalujen leikkaamisen, joka on suunniteltu muuttamaan metallista monimutkaisia, ohuita tai herkkiä komponentteja, jotka vaativat tiukkoja toleransseja. Työkappaleen pyörivää toimintaa kutsutaan "kääntämiseksi". Tästä syystä tietyntyyppisiä CNC-sorvikoneistuksia kutsutaan CNC-sorvauksiksi. CNC-sorvikoneistuksessa työkalun terää liikutetaan hitaasti aksiaalisesti ja säteittäisesti samalla, kun työkappaletta käännetään nopeasti, jolloin saadaan aikaan tarkkoja pyöreitä muotoja, joilla on ulkohalkaisija (OD) ja sisähalkaisija (ID). Työstökoneilla voidaan työstää monenlaisia ​​rakenteita eri toimialojen tarpeista riippuen. Niitä käytetään yleisesti öljy- ja kaasuteollisuudessa, autoteollisuudessa, ilmailuteollisuudessa, lääketieteessä, elektroniikassa, kaivosteollisuudessa, voimalaitoksissa, teräs- ja paperitehtaissa sekä laivanrakennusteollisuudessa.2. CNC-sorvikoneistuksen sovellukset ja laatu

CNC-sorvin työstöprosessin tarkkuus ja tarkkuus ovat tehneet siitä erittäin hyödynnetyn menetelmän prototyypeille, lyhyille ajoajoille ja tarkkuussorvattujen komponenttien suurien määrien tuotantoon monille eri teollisuudenaloille.


CNC Lathe MachiningCNC-sorvauskomponenttien luotettavuus ja tarkkuus ovat tehneet CNC-sorvauksesta suunnittelijoiden, suunnitteluinsinöörien, valmistusinsinöörien ja ostoagenttien tavanomaisen menetelmän. CNC-sorvaus on usein paras tekniikka suunnittelun vaatimusten ja spesifikaatioiden toteuttamiseen aina LED-valaistuskomponenteista hammasimplantteihin ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lentokoneanturien valmistukseen.Ilmailu-, lääketieteellinen, sähköntuotanto-, huippuluokan elektroniikka-, satelliittiviestintä-, tutka-, puolustus- ja muilla kriittisillä aloilla, joilla laatu on olennaista, tarkkuus CNC-sorvikoneistus vastaa aina haasteeseen täyttää näiden alojen tiukat standardit. Näiden kriittisten teollisuudenalojen komponentit on tuotettava virheettömästi pienimpien yksityiskohtien mukaan ensimmäisestä osan hyväksynnästä viimeiseen tuotantoon.


3. CNC-sorvikoneistuksen edut

Päätettäessä parasta osan valmistusmenetelmää tärkeimmät tekijät ovat:

 • Kids Jump Ball

  Tarkkuus

  – kyky täyttää tiukat toleranssit.

 • Kids Jump Ball

  Tarkkuus, johdonmukaisuus ja toistettavuus

  – ensimmäisestä osasta tai artikkelin tarkastuksesta viimeiseen osaan.

 • Kids Jump Ball

  Edullinen

  – Prosessin kustannustehokkuus on elintärkeän osan ja suunnittelun toteuttamisen kannalta ratkaisevaa.

 • Kids Jump Ball

  Kokoominaisuus

  – CNC-sorvin työstöprosessin kokokyvyn on sisällettävä osan halkaisija- ja pituusrajoitukset sekä osan valmistukseen käytetty raakatankovarasto.


4. FAQ

K: Mikä tuote sopii CNC-sorvin käsittelyyn?

V: CNC-sorvi pyörittää aihiota, metalli- tai muovikappaletta suurella nopeudella. Tietokone poistaa sitten materiaalia pyörivästä aihiosta leikkuutyökalun avulla. CNC-sorvit ovat ihanteellisia sylinterimäisten kappaleiden luomiseen. CNC-sorvi käyttää kaksiakselista järjestelmää, joka poistaa materiaalia vain X- ja Y-akselilta. Leikkaukset tehdään koko osan ympärille. Sorvit ovat ihanteellisia osien luomiseen, jotka vaativat tarkkaa symmetriaa.


K: Mihin CNC-sorvikonetta käytetään?

V: CNC-sorvikonetta käytetään yleensä tarkkojen pyöreiden muotojen suorittamiseen / tuottamiseen sekä ulkohalkaisijalla (OD) että sisähalkaisijalla (ID). Tällä työstökoneella voidaan työstää käytännössä kaikenlaisia ​​rakenteita eri toimialojen tarpeista riippuen.


K: Mitä eri toimintoja voidaan suorittaa sorvikoneella?

V: Tässä käydään läpi CNC-sorvin perustyöstöprosessit.
Hot Tags: CNC-sorvikoneistus, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet