Metallin CNC-työstö

Metallin CNC-työstö

OEM-metallin CNC-työstö valmistettu Kiinassa. Youlin on erikoistunut metallin CNC-työstöpalveluihin, kuten ruostumattomaan teräkseen, titaaniin ja alumiiniin. Pystyy käsittelemään osia +/-0,0005 tuuman toleranssin sisällä. Palveluihin kuuluu sorvaus, jyrsintä ja meisto. Palvelee lääketieteellistä, ilmailu-, lasi-metalli-, sähkö-optista, valokuitu-, mikroaaltouuni-, laser-, keramiikka-metalli-, televiestintä-, kauppa- ja puolustusteollisuutta. CAD- ja STP-tiedostot hyväksytään.

Tuotetiedot

OEM-metallin CNC-työstö valmistettu Kiinassa.

Meillä on yksi innovatiivisimmista valmistuslaitteista, kokeneita ja päteviä insinöörejä ja työntekijöitä, tunnustettuja laadukkaita kahvajärjestelmiä ja myös ystävällinen kokenut tulotiimi ennen myyntiä / myynnin jälkeistä tukea Kiinan OEM-laadukkaalle metallin CNC-työstölle. Kutsumme sinut ja yrityksesi menestymään yhdessä kanssamme ja jakamaan häikäisevän tulevaisuuden maailmanlaajuisilla markkinoilla.
Kiinan CNC-, metalli-CNC-koneistuksen valmistaja, jonka tavoitteena on "nolla vika". Ympäristöstä huolehtiminen ja sosiaalinen tuotto, hoitotyöntekijän sosiaalinen vastuu omana velvollisuutena. Toivotamme ystävät kaikkialta maailmasta tervetulleiksi vierailemaan ja opastamaan meitä, jotta voimme yhdessä saavuttaa win-win-tavoitteen.

1. Mitä voimme tehdä metallin CNC-työstölle?

Metal CNC MachiningYoulin tarjoaa tarkkuusmetallin CNC-työstöä useille eri aloille. Voimme ottaa hyvin lyhytkestoisia töitä (alle 100 kpl), mutta erikoisalaamme ovat 1000-10000 kappaleen volyymityöt. Suoritamme myös töitä, joissa on yli miljoona osaa. Tavallisia materiaalejamme ovat messinki, alumiini, 300- ja 400-sarjojen ruostumattomat teräkset, teräs ja erilaiset muovit. Käytämme usein koneidemme ulkohalkaisijan toleransseja +/-.0002″ (.005 mm). Tarkempia toleransseja varten hiomme lopulliset halkaisijat. Metallin CNC-työstökykymme, kokemuksemme ja sitoutumisemme optimaalisiin tuloksiin ovat ansainneet meille maineen metallikonepajana, johon soitat, kun se on tehtävä oikein. Vieraile valmiiden projektien portfoliossamme tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous metallin CNC-työstöstä jo tänään.


2. Kuinka metallin CNC-työstö toimii?

Metal CNC MachiningCNC-koneelle annetaan tietty koodisarja. Koodi kertoo koneelle, missä ja miten leikataan materiaalia aihiosta. CNC-konekoodi sisältää luettelon ohjeista osan luomiseen. Ohjeet ovat osa Computer Aided Design (CAD) -tiedostoa, joka sisältää osan luomiseen tarvittavan koodin. Koodi kertoo koneelle ensin, mihin työkaluvihje tulee sijoittaa, sitten kuinka nopeasti työkaluvihjeen tulee pyöriä ja lopuksi mihin koordinaatteihin työkaluvihjeen tulee liikkua. CNC-koneet käyttävät koordinaatteja määrätyllä akselilla. Käytämme moniakselisia CNC-koneita, jotka mahdollistavat osien leikkaamisen X-, Y- ja Z-akseleilla. CNC-koneet leikkaavat osia erittäin tarkasti. Koska konetta ohjataan tietokoneella, jokainen peräkkäinen osa on täsmälleen sama kuin ensimmäinen, mikä tekee kopioinnista nopeaa ja helppoa.


3. Metallin CNC-työstömateriaalit

  • Alumiini
  • Messinki
  • Ruostumaton
  • Titaani
  • Erikoinen teräs
Metal CNC Machining

Alumiini on erittäin sitkeä metalli, joten se on helppo työstää. Materiaalilla on hyvä lujuus-painosuhde, ja sitä on saatavana monentyyppisinä erilaisiin käyttötarkoituksiin.
✔6061-T6 ✔5052 ✔1060 ✔3003 ✔4130 ✔4140 ✔5083 ✔6082 ✔5A12 ✔7075 ✔5052 ”2024 "1100 ✔3004 ✔5754 ✔6063 ”7050 ✔5A02

Metal CNC Machining

Messingillä on toivottuja ominaisuuksia useisiin sovelluksiin. Se on pienikitkainen, sillä on erinomainen sähkönjohtavuus ja kullankeltainen (messinki) ulkonäkö. Sitä käytetään yleisesti osissa, jotka tarvitsevat suurta kuormaa.
”C36000 ”C37800 ”C27400 ”C10200 ”CW617N âœ"HPb59-1

Metal CNC Machining

Ruostumattomalla teräksellä on korkeita lämpötiloja kestävä, hyvä hapettumisenkestävyys ja korroosionkestävyys. Sitä käytetään laajalti koneenosissa, rakennusteollisuuden osissa jne.
✔303 ✔304 "316 ✔316L "420 ✔430

Metal CNC Machining

Titaaniseosta käytetään laajalti autoteollisuudessa sen kevyen painon, suuren lujuuden ja hyvän korroosionkestävyyden vuoksi.
âœ"Titanium Grade 2 ✔ Titaani 6Al-4V

Metal CNC Machining

Erikoisteräs on eräänlainen teräs, jolla on erityinen koostumus, erityinen tuotantoprosessi, erityinen rakenne ja suorituskyky, joka voi täyttää erityistarpeet. Tavalliseen teräkseen verrattuna erikoisteräksellä on parempi lujuus ja sitkeys, fysikaaliset ominaisuudet, kemialliset ominaisuudet, bioyhteensopivuus ja tekniset ominaisuudet. Sitä käytetään laajalti koneissa, autoissa, sotateollisuudessa, kemianteollisuudessa, kodinkoneissa, laivoissa, kuljetuksissa, rautateillä ja muilla aloilla.
âœ"Työkaluteräs ✔Laakeriterästä ✔Paina terästä ✔Pikateräs ✔Volframiterästä ✔Mangaaniteräs ✔Molybdeeniteräs ✔Volframikromiteräs


4. Metallin CNC-koneistuksen katsaus

Metal CNC MachiningMetallin CNC-työstö tarjoaa asiakkaille tarkan ja toistettavan tavan valmistaa prototyyppiosia tai pieniä tuotantosarjoja. Ennen kuin sitoudut metallin CNC-koneistukseen, on otettava huomioon useita muuttujia. Metallin kovuus vaikuttaa osan koneistamiseen tarvittavaan aikaan. Kovemmat metallit, kuten hiiliteräs, vaativat hitaamman leikkausnopeuden. Hitaampi leikkausnopeus vie enemmän aikaa materiaalin poistamiseen aihiosta. Räätälöity alumiinin työstö voidaan tehdä lähes neljä kertaa nopeammin, koska alumiini on pehmeämpi materiaali. Metallin tyyppi voi myös vaikuttaa suuresti lopulliseen hintaan. Muista ottaa huomioon metallityyppi ja sen hinta alustavia hinta-arvioita tehdessäsi.


Metallin CNC-työstö on ihanteellinen valmistusprosessi pienille metalliosien sarjoille, erityisesti kun on kyse prototyypeistä tai pienistä määristä.


Youlin tarjoaa useita toissijaisia ​​prosesseja CNC-koneistetuille komponenteille. Kun metalliosa on koneistettu, se voidaan lähettää anodisoitavaksi, pinnoitettaviksi tai jauhemaalattavaksi.


Olemme erikoistuneet räätälöityyn alumiinin työstöön, mutta voimme helposti työskennellä useiden metallien kanssa asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.


5. FAQ

K: Mitä voit tehdä metallisella CNC-koneella?

V: CNC-työstö on nopeasti saamassa jalansijaa muotiteollisuudessa sen salliman luovuuden vapauden ansiosta. Voit luoda sormuksia, rintakoruja, rannekoruja, korvakoruja, kalvosinnappeja, solmiopidikkeitä, kaulakoruja, vyönpäitä ja jopa rusetteja CNC-koneilla.


K: Mikä on vaikein koneistettava materiaali?

V: â—†Volframilla on suurin vetolujuus kaikista luonnonmetallista, mutta se on hauras ja taipumus särkyä iskun vaikutuksesta.

â—†Titaanin vetolujuus on 63 000 PSI.

â—†Kromi on Mohsin kovuuden asteikolla kovin metalli.


K: Mikä metalli on helpoin työstää?

V: Vakaudestaan ​​ja alhaisesta lujuudestaan ​​tunnettu messinki on yksi helpoimmista ja kustannustehokkaimmista koneistavista materiaaleista. Tämän tyyppistä koneistusta käytetään useilla eri sovelluksilla ja teollisuudenaloilla. joista osa sisältää lääketieteellisiä, kulutustavaroita ja sähkölaitteita.
Hot Tags: Metallin CNC-työstö, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet