Ningbo Youlin on yritys, joka tarjoaa kokonaisratkaisuja tarkkuus-CNC-koneistukseen, CNC-sorvaukseen, CNC-jyrsintään, metallin leimaamiseen, syvävetoon, taontaan, valuun, sijoitusvaluon, painevaluon, alumiinin suulakepuristamiseen, muovin ruiskutukseen, putkien laserleikkaukseen ja levyihin. Metallien valmistusta useilla toimialoilla yli vuosikymmenen ajan. Valmistamiamme tuotteita käytetään pääasiassa lääketieteessä, elektroniikassa, ilmailussa, mekaanisissa, viestinnässä, leluissa, älykkäissä laitteissa ja muilla aloilla.


Yrityksemme kasvoi nopeasti yhdessä asiakkaidemme kanssa, rikkaiden kokemustemme ja erinomaisen laadun ansiosta.


Tiimimme on sinun ja ideasi seuraaja. Hyväksy pääasiassa OEM/ODM-liiketoiminta, koska tarjoamme konsulttiryhmää, rikkaita kokemustyöntekijöitä, toimitusketjun hallintaa, erilaisia ​​ratkaisuja ja vain vientiä.


Kaikenlaista materiaalia voidaan kehittää ja toimittaa täsmälleen asiakkaan toiveiden, suunnittelun ja vaatimusten mukaisesti. Ensisijainen tehtävämme on täyttää asiakkaiden ja palveluiden laatuodotukset ajallaan kilpailukykyiseen hintaan sekä tarjota tarkkuuskoneistusta ja räätälöityjä palveluita.


Edumme

Nopeat näytteet

Kattava suunnitteluohjelmisto mahdollistaa näytteen tekemisen 7-10 päivässä.

Huippulaatua

Täydellinen sarja tarkastuslaitteita ja laadunvalvontaprosesseja tekee erinomaisista CNC-koneistetuista tuotteista.

Kokenut tiimi

Tiimimme on kerännyt runsaasti suunnittelu- ja valmistuskokemusta CNC-työstöosista, CNC-jyrsintäosista ja sorvausosista. Mikä voi erottaa meidät muista.

Toimitus ajallaan

Hieno toimitusprosessi ja hyvä toimittaja takaavat, että voimme aina toimittaa tavarat ajallaan.


Meillä on kokenut tiimi OEM-räätälöityjen palvelujen, edistyneen teknologian, erinomaisten laitteiden, tiukka hallinnointi on perusta yrityksen jatkuvalle kehitykselle ja laajentumiselle, ja tarkkuustuotteet voittaa asiakkaiden luottamuksen. Uskomme, että jatkuvilla ponnisteluillamme ja pyrkimyksillämme pystymme saavuttamaan molemminpuolista hyötyä ja molemminpuolista hyötyä asiakkaidemme kanssa!