Alumiinin CNC-työstö

Alumiinin CNC-työstö

Räätälöidyt alumiinin CNC-työstötoimittajat. Koska kevyitä metalleja käytetään laajalti, alumiinin CNC-työstöosista on tulossa monien teollisuudenalojen valinta. Keskitymme monimutkaisten rakenteellisten epästandardien tarkkuusalumiiniosien valmistukseen ja olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme erittäin tarkkoja ja yhtenäisiä komponentteja. Kehittyneet laitteistomme ja ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että tiimillämme on vahva kilpailuetu. Olemme myös parantaneet alumiinin CNC-työstöprosessia parantaaksemme tehokkuutta ja laatua sekä vastataksemme edelleen asiakkaiden tuotantotarpeisiin.

Tuotetiedot

Räätälöidyt alumiinin CNC-työstötoimittajat.

Ikuisia pyrkimyksiämme ovat asenne "huomioi markkinoita, huomioi tapa, ota huomioon tiede" ja teoria "laadusta perus, luota ensimmäiseen ja hallinto on edistynyt" alimmalla hinnalla Kiinalle OEM Professional -alumiinin CNC-työstö, me vilpittömästi Tervetuloa sekä kansainväliset että kotimaiset yrityskumppanit ja toivon voivamme työskennellä kanssasi lähitulevaisuudessa!
Alhaisin hinta Kiinan alumiinin CNC-työstölle, Tehtaamme vaatii periaatetta "Laatu ensin, kestävä kehitys" ja ottaa "rehellisen liiketoiminnan, molemminpuolisen hyödyn" kehitettävän tavoitteemme. Kaikki jäsenet kiittävät vilpittömästi kaikkien vanhojen ja uusien asiakkaiden tuesta. Jatkamme töitä ja tarjoamme sinulle laadukkaimpia ratkaisuja ja palvelua. Kiitos.

1. kykymme alumiinin CNC-työstöön

Aluminum CNC Machining Yleensä alumiinin CNC-työstö ei ole itsenäinen tuotantoprosessi. Kun lyhyen aikavälin tuotantotarpeet saavuttavat satoja tai enemmän, tarvitset täydellisen ratkaisun tehokkaamman, tarkemman ja kustannustehokkaamman prosessin saavuttamiseksi.
Alumiiniosien valmistuksessa käymme läpi jokaisen projektin osan monimutkaisuuden ja valmistettavuuden perusteella, arvioimme tuotantokustannukset ja luomme prosessireitin, joka vastaa suunnitteluasi ja vaatimuksiasi.
Olemme yhdistäneet 3-akseliset, 4-akseliset ja 5-akseliset CNC-jyrsinnän, CNC-sorvauksen ja muut valmistusprosessit laajentaaksemme alumiinin CNC-työstöosien valmistuskapasiteettia, vastataksemme kaikkiin haasteisiin helposti ja säästääksemme aikaa ja kustannuksia. Nämä optimoidut prosessiyhdistelmät sisältävät perinteiset prosessitekniikat, kuten EDM, Wire EDM, painevalu, investointivalu, alumiinin suulakepuristus ja taonta.2. Edut alumiinin CNC-työstötoimintojen käytöstä

✔Sekä vahva että kevyt ✔Erinomainen työstettävyys ✔Erinomainen korroosionkestävyys âœ"Parempi sähkönjohtavuus ✔Pinnan viimeistely- ja anodisointipotentiaali ✔Pienemmät tuotantokustannukset ✔Kierrätettävyys


3. Tuotekuvaus alumiinin CNC-työstöpalveluistamme

Päätettäessä parasta osan valmistusmenetelmää tärkeimmät tekijät ovat:

 • Kids Jump Ball

  Laaja valikoima alumiinimateriaaleja:

  Alumiini 6061, Alumiini 2024, Alumiini 5052, Alumiini 6063, Alumiini 7050, Alumiini 7075, Alumiini MIC-6

 • Kids Jump Ball

  Pinnan viimeistely:

  Hiekkapuhallus, ruiskupuhallus, kiillotus, anodisointi, hapetus, elektroforeesi, kromaatti, jauhemaalaus ja maalaus

 • Kids Jump Ball

  Mukautetut värit:

  Musta, luonnollinen, sininen, vihreä ja erilaiset värit tarpeidesi mukaan

 • Kids Jump Ball

  Erilaiset alumiinin CNC-työstöprosessit:

  CNC-alumiinin jyrsintä, CNC-alumiinin sorvaus, CNC-alumiinin poraus


4. Alumiinin CNC-työstösovellukset

Alumiinisia CNC-osia voidaan käyttää auto-, sähkö-, armeija-, lääketieteellinen-, ilmailu-, voimantuotanto-, arkkitehtuuri- ja teollisuustekniikassa

Aluminum CNC Machining Autoteollisuus: Alumiinilla on yhä tärkeämpi rooli nykyaikaisissa autoissa. yhä enemmän auton osia valmistetaan alumiinista: moottorin jäähdyttimet, pyörät, puskurit, jousitusosat, moottorin sylinterilohkot, voimansiirron rungot ja koriosat: konepellit, ovet ja jopa runko.

Aluminum CNC Machining Sähkölaitteet: Älypuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet, taulutelevisiot, tietokonenäytöt ja muu elektroniikka käyttävät yhä enemmän alumiinia tuotannossaan. Alumiinissa yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys sekä kyky näyttää hienostuneelta mutta luotettavalta. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia elektroniikkateollisuudelle.

Aluminum CNC Machining Sotilaallinen: Alumiini tarjoaa erinomaisen korroosionkestävyyden, se kestää paremmin äärimmäisiä ympäristöjä. Armeijalla on korkeat vaatimukset vahvuuden ja turvallisuuden suhteen. Sotilasajoneuvot, vartalosuojat, aseet ja muut varusteet kestävät joitain ankarimmista kuviteltavissa olevista olosuhteista alumiinin ansiosta.

Aluminum CNC Machining Lääketiede: Alumiinilaitteita käytetään usein ortopedisissa, endoskooppisissa, selkärangan, trauma- ja kirurgisissa skenaarioissa. Tämä on erikoistumattomien sairaalalaitteiden lisäksi, mukaan lukien alustat, vuodeastiat, astiat ja kotelot. Alumiini on kevyempi kuin ruostumaton teräs ja kestävämpi ja hygieenisempi kuin useimmat muovit.

Aluminum CNC Machining Ilmailu: Alumiini on ihanteellinen lentokoneiden valmistukseen, koska se on kevyt ja vahva. Alumiini on noin kolmannes teräksen painosta, minkä ansiosta lentokone voi kantaa enemmän painoa ja/tai tulla polttoainetehokkaammaksi. Lisäksi alumiinin korkea korroosionkestävyys varmistaa lentokoneen ja sen matkustajien turvallisuuden.

Aluminum CNC Machining Sähköntuotanto: Alumiinilangalla on 1,5 kertaa suurempi poikkileikkaus, jotta se kulkee saman virran kuin kuparilanka, mutta kaksi kertaa kevyempi. Paino on yksi tärkeimmistä parametreista suurjännitelinjoissa, jotka siirtävät tehoa pitkiä matkoja. Siksi pääilmajohdoissa käytetään vain alumiinijohtoja.

Aluminum CNC Machining Arkkitehtuuri: Alumiinia käytetään laajalti rakentamisessa sen keveyden ja korroosionkestävyyden luontaisten ominaisuuksien vuoksi. Alumiinia käytetään ulkopuolisissa julkisivuissa, katoissa ja seinissä, ikkunoissa ja ovissa, portaissa, kaiteissa, hyllyissä ja muissa useissa sovelluksissa.

Aluminum CNC Machining Teollisuustekniikka: Myös teollisuustekniikka tarvitsee paljon alumiinia. Monimutkaisissa koneissa, joissa on lukuisia liikkuvia osia, mukaan lukien automatisoidut laitteet ja robotit, käytetään alumiinia sen keveyden ja muovattavuuden vuoksi. Monet insinöörit kääntyvät alumiinin puoleen sen muottien valmistuskyvyn vuoksi, mikä on toinen etu sen kyvystä ottaa kaikenlaisia ​​muotoja.


5. FAQ

K: Kuinka parantaa mittojen vakautta alumiinisissa CNC-työstöosissa
V: â–¶ Poista materiaalin sisäinen jännitys
Yleisin tapa poistaa sisäistä stressiä on käyttää luonnollista tai keinotekoista vanhenemis- ja tärinäkäsittelyä. Toiseksi, ylimääräisten osien leikkaaminen etukäteen ja käsittelyn jatkaminen 1-2 tunnin luonnollisen ikääntymisen jälkeen voi myös poistaa sisäisen jännityksen aiheuttamat muodonmuutokset.
â–¶Paranna työkappaleen kiinnitysmenetelmää
Huonosti jäykkien ohutseinäisten alumiiniosien jyrsimiseen voidaan käyttää seuraavia kiinnitysmenetelmiä koneistustarkkuuden parantamiseksi:
Käytä imukuppeja jakaaksesi puristusvoiman tasaisesti ohutta levyä pitkin;
Täytä työkappaleen sisäpuoli väliaineella jäykkyyden parantamiseksi.
â–¶Paranna työkalun leikkauskykyä
Työkalun materiaali- ja geometriset parametrit vaikuttavat merkittävästi leikkausvoimaan ja leikkauslämpöön. Työkalun oikea valinta on välttämätöntä mittavakauden parantamiseksi.
â–¶Valitse järkevä koneistusprosessi
Nopea CNC-työstöprosessi on yleensä: karkea koneistus – puoliviimeistelytyöstö – selkeä kulman koneistus – viimeistely. Osien, joilla on korkeat tarkkuusvaatimukset, on tarpeen lisätä puoliviimeistelytyöstöjen määrää ja säilyttää yhtenäinen työstövara.
â–¶Käytä asianmukaisia ​​toimintatapoja
Valitse oikea syöttönopeus, karan nopeus ja leikkaussyvyys;
Symmetrinen työstö työkappaleen etu- ja takapuolelle;
Monikerroksinen työstö työkappaleen kaikille onteloille;
Käytä poraamista ja sitten jyrsintä työstäessäsi osia, joissa on ontelo.

K: Mikä on yleisin CNC-työstöön käytetty alumiinityyppi?
A: 6061-T6: Yksi markkinoiden suosituimmista alumiiniseoksista, ja useimmat valmistavat yritykset tarjoavat sitä vakiolaatuna CNC-koneistukseen. Se on monipuolinen, helppo työstää.
7075-T6: Insinöörien tulisi harkita 7075-T6:ta, jos kyseessä on suuri rasitus tai suorituskyky. Tämä alumiinilaji on tunnettu erinomaisesta lujuus-painosuhteestaan ​​ja sen kovuus voi olla jopa verrattavissa joidenkin pehmeämpien terästen kanssa.
2024-T4 on keskivahva tai erittäin luja metalliseos, joka tarjoaa hyvän väsymiskestävyyden ja murtolujuuden. Alumiini 2024-T4 ei ole yhtä vahvaa kuin 7075-T6, mutta se soveltuu silti ilmailusovelluksiin.

K: Onko alumiini hyvä koneistukseen?
V: Alumiiniseosten työstettävyys riippuu mekaanisista ominaisuuksista sekä käytetyistä koneistusprosesseista. Koska alumiinilastuja on helppo muotoilla ja se on helppo muotoilla, alumiiniseoksia pidetään paremmin työstettävinä kuin muita metalleja, kuten terästä ja titaania. Alumiinia on runsaasti ja se on kustannustehokasta.
Hot Tags: Alumiinin CNC-työstö, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet