Messingin CNC-työstö

Messingin CNC-työstö

Messinki on yksi helpoimmin työstettävistä metalleista. Monen vuoden kokemuksen ja todistetun asiantuntemuksen ansiosta voimme toimittaa erittäin tarkkoja osia ja komponentteja, jotka vastaavat suunnitteluvaatimuksiasi. Hyödynnämme edistynyttä messinki-CNC-työstöteknologiaa varmistaaksemme täydellisen tarkkuuden ja toistettavuuden, tarvitsitpa sitten kourallisen prototyyppejä tai täydellisiä tuotantoajoja, joiden määrät ovat kymmeniä tuhansia. Riippumatta siitä, kuinka yksinkertainen tai monimutkainen suunnittelusi on, annamme sinulle virheettömät messinkiosat, joita projektisi tarvitsee.

Tuotetiedot

1. Palvelumme messingin CNC-koneistukseen

Youlinin tiimillä on vuosikymmenten kokemus messingin CNC-työstyksestä, ja se pystyy toimittamaan tarkkuusosia, joiden toleranssi on ±0,0005†tai parempi. Työskentelemme kaikkien messinkilaatujen ja -seosten kanssa valmistaaksemme kaikkea putkiliittimistä kehittyneiden elektronisten laitteiden komponentteihin. Ota yhteyttä erityisiin materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä tai jos tarvitset erikoislaatua tai metalliseosta. Tarjoamme myös erilaisia ​​toissijaisia ​​toimintoja antaaksemme lisäarvoa messingin työstöpalveluillemme. Tarvittaessa voimme tarjota lämpökäsittelyn, pintakäsittelyn ja paljon muuta, mikä säästää aikaa ja rahaa projektissasi.
Tee Youlinista ensimmäinen valinta messingin tarkkuustyöstöön. Meillä on taidot ja taito toimittaa korkealaatuisia, tiukkoja osia, jotka täyttävät ainutlaatuiset vaatimukset. Pyydä tarjous messingin CNC-työstyksestä tai ota yhteyttä keskustellaksesi projektistasi.


2.6 Messingin CNC-työstön mahdolliset edut

Seuraavat ohjeet auttavat sinua ymmärtämään, miksi messingin CNC-koneistus ei koskaan mene pois muodista.
â- Nopea koneistus:

Brass CNC Machining Messinki tarjoaa erinomaisen työstettävyyden, jota joskus kutsutaan 100-prosenttiseksi työstettävyydeksi. Tämän seoksen mekaaniset ominaisuudet ovat korkea lujuus, korkea vetolujuus ja leikkauskestävyys. Nämä ominaisuudet vaikuttavat työstönopeuteen käytettäessä messinkiä. Tutkimus osoittaa, että messingin CNC-valmistus voidaan suorittaa 5-20 % suuremmalla nopeudella kuin muut metallin CNC-työstöprosessit.
â- Tarkkuustyöstö ja mittavakaus:
Messinki on tunnettu mittastabiilisuudestaan ​​ja soveltuu myös tiukkojen toleranssien valmistukseen. Pienemmän muodonmuutostekijän ja korkean iskunkestävyyden ansiosta messinkikomponentit pysyvät mitoiltaan vakaina.
â— Korkea työkappaleen ja työkalun yhteensopivuus:
Messingin CNC-työstössä lastujen muodostuminen on vähäistä, joten työkalujen kuluminen on minimaalista. Yleensä messinkitankotyökappaleet ovat suositeltavia CNC-työstössä. Nämä työkappaleet ovat erittäin yhteensopivia kaikenlaisten CNC-työstötyökalujen kanssa. Työkalun kestävyys ja kitkaton koneistus lisäävät koneistuksen tuottavuutta.
â- Erilaisten materiaalilaatujen saatavuus:
Kuten kuparia, messinkiä on saatavana eri laatuisina. Seuraavia messinkilaatuja käytetään yleisesti messingin CNC-työstöprosessissa.
â—‹ Messinki C35300:
Messinkiä C35300 käytetään komponenteissa, jotka vaativat korroosionkestävyyttä, vähemmän kitkaa ja parempaa kulumisenkestävyyttä.
â—‹ Brass C36000:
Messinkiä C36000 käytetään monimutkaisten osien valmistukseen. Monimutkaiset komponentit vaativat tarkan mittavalmistuksen. Tämä laatu tarjoaa erinomaisen työstettävyyden ja työkalujen ja materiaalien yhteensopivuuden.

â— Korkeampi tuottavuus ja voitto:
Brass CNC Machining Nopea ja tarkka koneistusprosessi Brass CNC Machining lisää prosessin tehokkuutta. Messinki on suhteellisen kätevä materiaali, joten se hyödyttää koneistusmateriaalin pääomasijoitusta. Työkalun kestävyys tässä prosessissa on korkeampi, joten usein vaihdettavien työkalujen kustannukset pienenevät. Lisäksi tässä prosessissa ei tarvita jälkikäsittelyjä. Nämä tekijät yhdessä johtavat korkeampaan tuottavuuteen ja voittoon.

â- Messingin CNC-työstö on ympäristöystävällinen:
Messinki on kupariseos, joka säilyttää luonnollisen kuparin kemialliset tai fysikaaliset ominaisuudet. Tässä seoksessa on kuitenkin parannettu joitakin ominaisuuksia. Siksi tämän prosessin materiaali on ympäristöystävällinen. Tämän lisäksi Brass CNC Machining ei ruiskuta haitallisia kaasuja tai kemikaaleja ympäristöön. Se on nollaromuprosessi, koska pois jätetty materiaali voidaan kierrättää 100 %:n tehokkuudella. Siksi tämä on vihreä koneistusprosessi.


3. FAQ

K: Mitkä ovat vinkit messingin CNC-koneistukseen?
V: Nämä vinkit auttavat sinua kokemaan enemmän menestystä CNC-työstössä messinkiä:
Kovametallileikkuutyökalut tai kovametalliterillä varustetut leikkurit voivat parantaa materiaalin poistonopeutta ja pidentää työkalun käyttöikää.
Anna myllyjen käydä suuremmalla nopeudella.
Käytä karan vuorauksia laitteiden, työkappaleen ja koneenkäyttäjien suojaamiseen.
Suuremmat työstönopeudet ja korkeampi laatu messingin sorvauksessa tai jyrsinnässä voidaan saavuttaa vähentämällä välys kosteaan tärinään ja eliminoimalla tangon piiska.
Oikea ohjelmointi on välttämätöntä esimerkiksi messingin CNC-työstyksessä, kun käytät oikeaa G-koodia karan nopeuden ja toimintojen asettamiseen projektisi vaatimusten mukaisesti.

K: Onko messinki helpompi työstää kuin alumiini?
V: Messinki on yksi helpoimmin työstettävistä materiaaleista, etenkin verrattuna alumiiniin. Kun alumiini voi usein tarttua koneistustyökaluihin, messinki näyttää tarttuvan vähemmän työkaluihin koneistuksen aikana.

K: Voiko messinkiä työstää ilman jäähdytysnestettä?
V: Nopea, hidas tai melkein mitä tahansa siltä väliltä, ​​jos opettelet koneistamaan, se on loistava metalli aloittaaksesi. Ellei taskussa ole kasoja lastuja, messinki tarvitsee harvoin jäähdytysnestettä. Kuten muutkin pehmeät metallit, tämä metalli voi muuttua tahmeiksi, mutta useimmiten lastut on helppo puhdistaa millä tahansa leikkurilla.
Hot Tags: Messingin CNC-työstö, Kiina, räätälöity, OEM, valmistajat, toimittajat, tehdas, valmistettu Kiinassa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet