Mitä on CNC-sorvikäsittely?

- 2022-01-06-

CNC-asiantuntijaNingbo Youlin Trading Co., Ltd.selittää sinulle mitäCNC-sorvin käsittelyon tänään. MeidänCNC-sorvikoneistuspalvelu on täydellinen valinta!
CNC-sorvin käsittely on eräänlainensorvin käsittelymenetelmä.
1. Alustavat vaiheetCNC-sorvin käsittelyMääritä ensin osien prosessivaatimukset, käsiteltyjen työkappaleiden erä ja muotoile toiminnot, jotka CNC-sorvilla tulisi olla, tee valmistelut ja valitse kohtuullisesti CNC-sorvin edellytykset täyttämään tyypillisten osien prosessivaatimukset. Tyypillisten osien prosessivaatimukset ovat pääasiassa Se on osan rakenteellinen koko, käsittelyalue ja tarkkuusvaatimukset.
2. CNC-sorvin ohjaustarkkuus valitaan tarkkuusvaatimusten eli työkappaleen mittatarkkuuden, asemointitarkkuuden ja pinnan karheuden mukaan. Valitse luotettavuuden perusteella. Luotettavuus on tae tuotteiden laadun ja tuotannon tehokkuuden parantamiselle.
3. CNC-työstökoneen luotettavuus tarkoittaa, että työstökone toimii vakaasti pitkän ajan ilman vikoja, kun se suorittaa tehtävänsä tietyissä olosuhteissa. Eli keskimääräinen aika vikojen välillä on pitkä, vaikka vika olisikin, se voidaan korjata lyhyessä ajassa ja ottaa uudelleen käyttöön. Valitse työstökoneet, joissa on järkevä rakenne, hyvin valmistetut ja massatuotetut koneet. Yleensä mitä enemmän käyttäjiä, sitä korkeampi on CNC-järjestelmän luotettavuus.
4. CNC-sorveilla käsiteltävät materiaalit ovat: .304, 316 ruostumaton teräs, hiiliteräs, kupari, alumiini, seos, muovi, POM jne. Eri materiaaleista valmistettujen tuotteiden on kuitenkin valittava erilaatuiset työkalut vaaditun tarkkuuden varmistamiseksi jokaisen tuotteen mukaan.