CNC-jyrsinkoneen järjestelmäluokitus

- 2021-11-10-

â’  Jäähdytysjärjestelmä. Työstökoneen jäähdytysjärjestelmä koostuu jäähdytyspumpusta, vedenpoistoputkesta, veden paluuputkesta, kytkimestä ja suuttimesta. Jäähdytyspumppu asennetaan työstökoneen pohjan sisäonteloon. Suutin suihkuttaa ulos leikkausalueen jäähdyttämiseksi.
â’¡Voitelujärjestelmä ja -menetelmä. Voitelujärjestelmä koostuu manuaalisesta voiteluöljypumpusta, öljynerottimesta, kuristusventtiilistä, öljyputkesta jne. Työstökone käyttää jaksoittaista voitelumenetelmää käyttämällä manuaalista voiteluöljypumppua karan holkin, pysty- ja vaakasuoran ohjauskiskon voitelemiseen ja kolmeen -palloruuvi öljynerottimen läpi koneen käyttöiän pidentämiseksi.
Digitaalisen ohjaustekniikan ominaisuuksien kannalta, koskaCNC konetyökalu ottaa käyttöön servomoottorin, digitaalisen tekniikan sovellus toteuttaa työstösekvenssin ja työstökoneen johtavien osien liikesiirtymän suoran ohjauksen. Perinteisen työstökoneen vaihteistorakenne on peruutettu tai osittain peruutettu, joten myös mekaaninen rakenne yksinkertaistuu huomattavasti. Digitaalinen ohjaus edellyttää myös mekaanisen järjestelmän suurta voimansiirron jäykkyyttä ja ilman välitysrakoa ohjauskäskyjen suorittamisen ja ohjauksen laadun toteutumisen varmistamiseksi. Samaan aikaan tietokonetason ja ohjauskyvyn jatkuvan parantamisen ansiosta on tullut mahdolliseksi sallia samalla työstökoneella toimivammat komponentit suorittaa erilaisia ​​tarvittavia aputoimintoja samanaikaisesti. Siksi mekaaninen rakenneCNC konetyökaluissa on enemmän integroituja toimintoja kuin perinteisissä työstökoneissa. Vaatia.

Valmistusteknologian kehityksen vaatimusten näkökulmasta uusien materiaalien ja uusien prosessien ilmaantumisen sekä markkinakilpailun edullisien kustannusvaatimusten myötä metallin leikkaus on siirtymässä kohti suurempia leikkausnopeuksia ja suurempaa tarkkuutta, korkeampaa ja korkeampaa tuotantotehokkuutta. ja järjestelmät. Kehitys yhä luotettavampaan suuntaan. Tämä edellyttää, että perinteisten työstökoneiden pohjalta kehitetyillä CNC-työstökoneilla on suurempi tarkkuus, suurempi käyttövoima, parempi mekaanisen mekanismin dynaaminen ja staattinen jäykkyys ja lämpöjäykkyys, luotettavampi työ ja niillä voidaan saavuttaa pitkäaikainen jatkuva toiminta ja mahdollisimman vähän seisokkeja.