Tarkkuusosien CNC-työstövaiheet

- 2022-08-16-

Kuten aCNCtarkkuusosien käsittelyvalmistaja, puhutaan tarkkuusosien CNC-työstön vaiheista.

CNC machining services

(1) Rouhintavaihe. Suurin osa työstövarasta kaivetaan kullekin työstöpinnalle ja koneistuksen standardia täsmennetään ja päähuomio on lisätä tuottavuutta mahdollisimman paljon.
(2) Puolivalmistevaihe. Virheet, jotka voivat ilmetä karkean työstön jälkeen pinnan viimeistelyyn valmistautumiseksi, edellyttävät tiettyä koneistustarkkuutta, varmistavat asianmukaisen viimeistelyvaran ja suorittavat toissijaisen pintatyöstön.
(3) Viimeistelyvaihe. Tässä vaiheessa käytetään suurta leikkausnopeutta, pientä syöttöä ja leikkaussyvyyttä poistamaan edellisen prosessin jättämä viimeistelyvara, jotta tarkkuusalumiinisten osien painevalupinta voi täyttää kuvion tekniset vaatimukset.
(4) Viimeistelyvaihe. Käytetään pääasiassa vähentämään pinnan karheusarvoa tai vahvistamaan työstettyä pintaa, pääasiassa pintatyöstöön, jolla on korkea pinnankarheus (raâ¤0,32μm).
(5) Erittäin tarkka työstövaihe. Työstötarkkuus on 0,1-0,01 μm ja pinnan karheusarvo raâ¤0,001μm. Pääkäsittelymenetelmät ovat tarkkuusleikkaus, hieno peilihionta, tarkkuushionta, kiillotus jne.