Mikä on tarkkuus-CNC-työstö ja tarkkuus-CNC-työstön ominaisuudet

- 2022-02-16-

Asiantuntija sisällätarkkuus CNC-työstö - Ningbo Youlin Trading Co., Ltd.on täällä tänään kertomassa sinulle mitä ontarkkuus CNC-työstö.
MeidänTarkkuus CNC-työstöAsiakkaamme ovat tunnustaneet tuotteet tiukalla tuotantotekniikalla ja erinomaisella laadulla!
1. Mitä on tarkkuus CNC-työstö?
CNC-työstö tarkoittaa osien työstöprosessia CNC-koneella. Se on koneistusmenetelmä, joka käyttää digitaalista tietoa ohjaamaan osien ja työkalujen siirtymistä. Se on tehokas tapa ratkaista muuttuvien osien, pienten erien, monimutkaisten muotojen ja suuren tarkkuuden ongelmat sekä saavuttaa korkea tehokkuus ja automaattinen käsittely.
CNC-tarkkuustyöstö tarkoittaa koneistettavia osia. CNC-työstön jälkeen saadaan tarkempi mittatoleranssi, yleensä noin 0,005-0,01 mm. Tämä edellyttää oikeanlaista käsittelylaitteistoa. Olipa kyseessä tarkkuus tai koko, kalusteet ja koko käsittelyprosessi on suunniteltava tarkemmiksi ja järkevämmiksi.
CNC-tarkkuuskoneistuksen ominaisuudet
Aluksi,tarkkuus CNC-konetyökalu valitsi työstökohteeksi monimutkaiset ääriviivat omaavat lentokoneen osat, jotka ratkaisivat keskeiset ongelmat, joita oli vaikea ratkaista tavallisilla prosessointimenetelmillä.
CNC-käsittelyn suurin ominaisuus on rei'itetyn hihnan (tai hihnojen) käyttö koneen ohjaamiseen automaattista käsittelyä varten. Koska lentokoneilla, raketteilla ja moottorien osilla on erilaiset ominaisuudet: lentokoneita ja raketteja ei ole, komponentit ovat kooltaan suuria ja muodoltaan monimutkaisia; moottori on nolla, komponentit ovat kooltaan pieniä ja erittäin tarkkoja.
Siksi lentokone-, raketti- ja moottorivalmistussektorin valitsemat CNC-työstökoneet ovat erilaisia. Lentokoneiden ja rakettien valmistuksessa käytetään pääasiassa suuria jatkuvatoimisia CNC-jyrsimiä, kun taas moottorien valmistuksessa on sekä jatkuvatoimisia CNC-työstökoneita että pisteohjattuja CNC-työstökoneita (kuten CNC-porakoneet, CNC-porauskoneet). , jne.). koneet, työstökeskukset jne.).
Tärkeimmät ominaisuudet, jotka voimme tiivistää, ovat seuraavat:
Prosessin keskittyminen
CNC-työstökoneissa on yleensä työkalutuet ja työkalumakasiinit, jotka voivat vaihtaa työkaluja automaattisesti. Työkalun vaihtoprosessi suoritetaan automaattisesti ohjelmaohjauksella. Siksi prosessi on suhteellisen keskitetty. Prosessin keskittyminen tuo valtavia taloudellisia etuja:
(1) Pienennä koneen jalanjälkeä ja säästä tehdas.
(2) Vähennä tai älä vähennä väliyhteyksiä (kuten puolivalmiiden tuotteiden välitarkastus, väliaikainen varastointi jne.), mikä säästää aikaa ja työvoimaa.
automaatio
AikanaCNC-työstö, työkalua ei tarvitse ohjata manuaalisesti, ja automaatioaste on korkea. Edut ovat ilmeisiä.
(1) Vähennetyt käyttäjävaatimukset:
Yleiskäyttöisten työstökoneiden edistyneitä työntekijöitä ei kouluteta lyhyessä ajassa ja ohjelmointia tarvitsemattomilla CNC-työntekijöillä koulutusaika on lyhyt (esim. CNC-mekaniikka tarvitsee viikon, ja yksinkertaisia ​​työstöohjelmiakin kirjoitetaan). Lisäksi CNC-työstökoneilla CNC-työstökoneilla koneistetut osat ovat tarkempia kuin tavallisten työntekijöiden tavanomaisilla työstökoneilla koneistetut osat, mikä säästää aikaa.
(2) Vähennä työntekijöiden työvoimaintensiteettiä: CNC-työntekijät suljetaan suurimman osan ajasta käsittelyprosessin ulkopuolelle, mikä on erittäin työvoimaa säästävää.
(3) Vakaa tuotteen laatu: CNC-työstökoneiden työstöautomaatio eliminoi inhimilliset virheet, huolimattomuuden, arvioinnin ja muut inhimilliset virheet tavallisissa työstökoneissa ja parantaa tuotteen yhtenäisyyttä.
(4) Korkea käsittelyteho: CNC-työstökoneet vaihtavat työkaluja automaattisesti, mikä tekee käsittelyprosessista kompaktin ja parantaa työn tuottavuutta.
korkea joustavuus
Vaikka perinteiset yleiskäyttöiset työstökoneet ovat joustavia, niiden hyötysuhde on alhainen; vaikka perinteiset erikoiskoneet ovat erittäin tehokkaita, niillä on huono sopeutumiskyky osiin, huono jäykkyys ja huono joustavuus, mikä vaikeuttaa sopeutumista markkinatalouden kovaan kilpailuun. Tuotteita muutetaan usein. Niin kauan kuin ohjelmaa muutetaan, CNC-työstökoneella voidaan työstää uusia osia ja toiminta voi olla automatisoitua, joustavaa ja tehokasta, jotta CNC-työstökone sopeutuu markkinoiden kilpailuun.
vahva kyky
Työstökoneilla voidaan työstää tarkasti erilaisia ​​muotoja, joista osaa ei voida työstää tavallisilla työstökoneilla. CNC-työstökoneet sopivat erityisesti seuraaviin tilanteisiin:
1) Romuosat eivät ole sallittuja.
2) Uusien tuotteiden kehittäminen.
3) Osien käsittelyä tarvitaan kiireesti.