Taonta

Takominen on valmistusprosessi, jossa metallia muotoillaan vasaralla, puristamalla tai valssaamalla. Nämä puristusvoimat toimitetaan vasaralla tai muotilla. Takominen luokitellaan usein sen lämpötilan mukaan, jossa se suoritetaan - kylmä, lämmin tai kuuma takominen.

Takomisen tarkoitus on tehdä metalliosia. Verrattuna muihin valmistusmenetelmiin metallitaonta tuottaa joitain järeimmistä saatavilla olevista valmistettuja osia. Kun metallia kuumennetaan ja puristetaan, pienet halkeamat tiivistyvät ja metallissa olevat tyhjät tilat sulkeutuvat.

Kuumataontaprosessi myös hajottaa metallissa olevat epäpuhtaudet ja jakaa materiaalin uudelleen metallityön poikki. Tämä vähentää huomattavasti sulkeumia taotussa osassa. Inkluusiot ovat yhdistelmämateriaaleja, jotka on istutettu teräksen sisään koko valmistuksen ajan ja jotka aiheuttavat jännityspisteitä lopullisiin taottuihin osiin.

Vaikka epäpuhtaudet tulisi hallita alkuperäisen valuprosessin aikana, takominen jalostaa metallia edelleen. Toinen tapa, jolla takominen vahvistaa metallia, on vaihtaa sen raerakennetta, joka on metallimateriaalin raevirtaus sen deformoituessa. Takomalla saadaan aikaan edullinen raerakenne, joka tekee taotusta metallista tukevamman.
Haluatko ostaa räätälöityjä Taonta, joka on valmistettu Kiinassa? Youlin on ehdottomasti hyvä valintasi. Meidät tunnetaan yhtenä kuuluisimmista Taonta valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Hyväksy pääasiassa OEM- ja ODM-liiketoiminta, koska tarjoamme konsulttiryhmää, rikkaita kokemustyöntekijöitä, toimitusketjun hallintaa, erilaisia ​​ratkaisuja ja vain vientiä.