CNC sorvaus

CNC-sorvaus on CNC-työstön muoto, jota koneistajat käyttävät pyöristettyjen, sylinterimäisten ja kartiomaisten osien valmistamiseen. Vaikka se on vähemmän monipuolinen kuin CNC-jyrsintä, se on yksi suosituimmista CNC-työstöpalveluista ja nopeista prototyyppipalveluista.

CNC-sorvausta suorittavia koneita kutsutaan CNC-sorveiksi tai CNC-sorvauskeskuksiksi. Ne eroavat CNC-jyrsimistä siinä, että ne pyörittävät työkappaletta nopeasti istukassa, mutta eivät pyöritä leikkuutyökalua. Torniin kiinnitetty leikkaustyökalu liikkuu tietokoneen ohjeiden mukaan kohti pyörivää työkappaletta ja poistaa materiaalia tarvittaessa.

CNC-sorvi voi leikata työkappaleen ulkopinnan tai porata sisäpuolen läpi putkimaisten CNC-sorvausosien luomiseksi. Koneen tornissa voi olla useita leikkaustyökaluja, joita voidaan tarvittaessa kytkeä erikseen.

CNC-sorvauksen suurin etu on sen kyky luoda pyöreitä profiileja. Täydellisen pyöreyden saavuttaminen on paljon vaikeampaa käyttämällä muita CNC-työstöpalveluita, kuten CNC-jyrsintä tai CNC-jyrsintä.

CNC-sorvaus on myös erittäin tarkka, mikä tekee siitä arvokkaan tekniikan tarkkojen reikien poraamiseen tietyin toleranssein.
Haluatko ostaa räätälöityjä CNC sorvaus, joka on valmistettu Kiinassa? Youlin on ehdottomasti hyvä valintasi. Meidät tunnetaan yhtenä kuuluisimmista CNC sorvaus valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Hyväksy pääasiassa OEM- ja ODM-liiketoiminta, koska tarjoamme konsulttiryhmää, rikkaita kokemustyöntekijöitä, toimitusketjun hallintaa, erilaisia ​​ratkaisuja ja vain vientiä.