CNC jyrsintä

CNC-jyrsintä tai tietokonenumeerinen ohjausjyrsintä on koneistusprosessi, jossa käytetään tietokoneistettuja ohjauslaitteita ja pyöriviä monipisteleikkaustyökaluja materiaalin asteittaiseen poistamiseen työkappaleesta ja räätälöidyn osan tai tuotteen valmistamiseksi. Tämä prosessi soveltuu monenlaisten materiaalien, kuten metallin, muovin, lasin ja puun, työstämiseen sekä erilaisten räätälöityjen osien ja tuotteiden valmistukseen.

CNC-jyrsintä on yksi yleisimmistä CNC-työstöpalveluista, ja koneistajat voivat käyttää sitä monenlaisten CNC-koneistettujen osien valmistamiseen. Prototyyppiyritykset käyttävät usein CNC-jyrsintää tehdäkseen yksittäisiä toiminnallisia prototyyppejä.

CNC-jyrsintä käyttää tietokoneen ohjeita siirtääkseen nopeasti pyörivää leikkaustyökalua kolmea tai useampaa akselia pitkin. Kun pyörivä leikkaustyökalu koskettaa työkappaletta, se poistaa materiaalia hallitusti. Leikkaustyökalu tekee peräkkäisiä ajoja työkappaleen pintaa vasten, kunnes työkappale muistuttaa haluttua osaa.

Suurin osa CNC-jyrsinnöistä pitää työkappaleen paikallaan pitäen sitä alaspäin koneen alustalla ruuvipuristimella. Moniakselinen CNC-jyrsintä voi kuitenkin heilauttaa tai pyörittää työkappaletta suuremman leikkauskulmien määrän luomiseksi. Tämän ansiosta koneistaja voi luoda monimutkaisempia osia ilman, että hänen tarvitsee suunnata työkappaletta manuaalisesti.

Nopeiden prototyyppipalveluiden tarjoajat käyttävät CNC-jyrsintää, koska se on yhden luukun, päästä päähän -prosessi ja lyhyet toimitusajat.
Haluatko ostaa räätälöityjä CNC jyrsintä, joka on valmistettu Kiinassa? Youlin on ehdottomasti hyvä valintasi. Meidät tunnetaan yhtenä kuuluisimmista CNC jyrsintä valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Hyväksy pääasiassa OEM- ja ODM-liiketoiminta, koska tarjoamme konsulttiryhmää, rikkaita kokemustyöntekijöitä, toimitusketjun hallintaa, erilaisia ​​ratkaisuja ja vain vientiä.