CNC-työstö

CNC-työstö tai CNC-valmistus on valmistusprosessi, jossa esiohjelmoitu tietokoneohjelmisto sanelee tehtaan työkalujen ja koneiden liikkeet. Prosessia voidaan käyttää monimutkaisten koneiden ohjaamiseen hiomakoneista ja sorveista myllyihin ja CNC-reitittimiin. CNC-työstöllä kolmiulotteiset leikkaustehtävät voidaan suorittaa yhdellä käskysarjalla.

CNC-työstö mahdollistaa sellaisten osien ja komponenttien luomisen, joita ei yleensä ole mahdollista luoda manuaalisesti. Yksi tietokoneeseen syötetty kehotesarja voi tuottaa monimutkaisia ​​3D-tuotteita. CNC-kone poistaa materiaalia pohjakappaleesta poraamalla, jyrsimällä, sorvaamalla tai muilla toimenpiteillä muotojen, kulmien ja valmiin tuotteen luomiseksi.

CNC-koneistuksen määritelmä on, että se on vähentävä valmistusprosessi, jossa tyypillisesti käytetään tietokoneistettuja ohjaimia ja työstökoneita materiaalikerrosten poistamiseen varastokappaleesta – ”aihioksi tai työkappaleeksi” ja joka tuottaa mittatilaustyönä suunnitellun osan. Tämä prosessi soveltuu monenlaisille materiaaleille, mukaan lukien metallit, muovit, puu, lasi, vaahto ja komposiitit, ja sitä voidaan käyttää useilla teollisuudenaloilla, kuten suurissa CNC-koneistuksessa, tietoliikenteen osien ja prototyyppien koneistuksessa sekä CNC:ssä. ilmailu- ja avaruusteollisuuden osien koneistamiseen, jotka vaativat tiukempia toleransseja kuin muilla teollisuudenaloilla. Huomaa, että CNC-koneistuksen määritelmän ja CNC-koneen määritelmän välillä on ero - toinen on prosessi ja toinen kone. CNC-kone (jota joskus virheellisesti kutsutaan C- ja C-koneeksi) on ohjelmoitava kone, joka pystyy itsenäisesti suorittamaan CNC-koneistuksen toiminnot.

Jos olet kiinnostunut hyödyntämään CNC-työstöä erilaisten tuotteiden valmistuksessa, saat lisätietoja CNC-koneistuksen ja CNC-ohjelmoinnin toiminnasta, lähetä tarjouspyyntösi meille sähköpostitse.
Haluatko ostaa räätälöityjä CNC-työstö, joka on valmistettu Kiinassa? Youlin on ehdottomasti hyvä valintasi. Meidät tunnetaan yhtenä kuuluisimmista CNC-työstö valmistajista ja toimittajista Kiinassa. Hyväksy pääasiassa OEM- ja ODM-liiketoiminta, koska tarjoamme konsulttiryhmää, rikkaita kokemustyöntekijöitä, toimitusketjun hallintaa, erilaisia ​​ratkaisuja ja vain vientiä.